Skip to content

Forgalmazói csatlakozás

A Moped 91 Kft és a Lynxbike elsősorban olyan partnereket keres a jelenlegi partneri kör bővítésére, akik önálló vállalkozásként forgalmazzák az adott piacon a vállalkozás márkáit, és ezzel további üzleti lehetőséghez jutnak. Az Ön munkájával, szorgalmával a Moped 91 Kft menedzsment támogatásával létrehozhat egy sikeres üzleti vállalkozást.
Alapvető elvárás a hálózat tagjaitól a vállalkozói szemlélet, dolgozni való hajlandóság megbízhatóság, minőség, értékesítési hozzáállás, rátermettség, elkötelezettség a márkák iránt. Az üzlet működése során kiemelt hangsúlyt fektet az értékesítési és marketing munkafolyamatokra. Ismeri a helyi kétkerekű közösség életét, és személyesen is részt vesz benne, erősítve vállalkozásának helyi imázsát. Az egységes termékkínálat mellett az országos marketing stratégiát központilag határozzuk meg, emellett azonban minden partnerünk szabad kezet kap, hogy saját maga alakíthassa ki a helyi közönséget megszólító marketing tevékenységét.

Az üzletmenet

A Moped 91 Kft által forgalmazott termékek (kerékpár- és kerékpáralkatrészek, felszerelések és kiegészítők), saját márkák (Lynxbike, Lynx, és képviselt márkák Mitas képviselete az adott területen.

A Moped 91 Kft Lynxbike hálózati tagoknak biztosítja:

védjegyoltalmat
márka nevek használatát
tesztelt üzleti modellt
kidolgozott arculatot
folyamatos innovációt
folyamatos betanítást, rendszeres képzést – üzletvezetés, marketing, értékesítés
közös termékfejlesztéseket
komoly üzleti hátteret
központi PR és marketing tevékenységet
reklámeszközöket
könnyebb és gyorsabb üzletnyitást
területi kizárólagosságot
márkák védelmét

A Lynxbike partner üzlet feladatai, és kötelezettsége:

hálózati feltételek betartása
know-how betartása
szerződés betartása
egység sikeres vezetése
oktatásokon való részvétel
márkák védelmer.

A sikeres Lynxbike üzlet tulajdonságai:

motivált és kezdeményező
azonosulni tud a koncepcióval
van érzéke egy csoport irányítására
ügyfélközpontúság
jól érzi magát egy sikeres hálózatban.

Amennyiben tovább szeretnél menni a siker felé vezető úton, készen állsz a változásra a fejlődés irányában, kitartó és elkötelezett vagy akkor tedd meg az első lépést és töltsd ki AZ ALÁBBI MEZŐKET.

HOL KERESÜNK ÚJ PARTNEREKET?

Magyarország teljes területén keressük új csatlakozni kívánó partnereinket

IDEÁLIS ÜZLET

Kisebb/Nagyobb városok, megyeszékhelyek, nagy gyalogos forgalommal rendelkező területein levő üzletek. Forgalmas utcák, terek, csomópontok környéke, ahol, sokkal könnyebben érjük el vásárlóinkat. Az üzlettér méretét tekintve 35-45 m2 üzlethelyiségeket keresünk, ahol az üzlethelyiség előtt kihelyezési lehetőség is komoly előnyt jelenthet.

IDEÁLIS PARTNER

  1. Érdeklődsz a kerékpárok, kerékpáralkatrészek, kiegészítők, és felszerelések iránt és nyitott vagy a tanulásra
  2. Proaktív és kitartó vagy főként a bevezetési szakaszban
  3. Szeretsz emberekkel foglalkozni, kapcsolatokat ápolni, közösségi életet élni
  4. Tisztában vagy vele, hogy a jó befektetés megtérüléséhez időre van szükség
  5. Tudsz rendszerben gondolkodni és nem állnak messze tőled vállalatirányítási folyamtok
  6. Rendelkezel az induláshoz szükséges tőkével

„2019 második felére megérkeztek a várva várt LYNX kerékpárok.
Magyarországon első kereskedők között készletezte fel az UNO Bike kerékpárszaküzlet Mosonmagyaróváron.
Górcső alá is vettük és megállapítottuk, hogy megállja helyét a „nagyok” között. Jó minőségű alkatrészekből, alapos munkával, igényesen összeállított termékekről beszélhetünk. Sok esetben felszereltségben felülmúlja hasonszőrű társait.
Így bátran felvettük értékesítési palettánkra. Tesztnapokat szerveztünk és őszinte véleményt kértünk a járművekről. Ügyfeleinket a vásárlás előtt igyekeztünk mindenképpen LYNX kerékpárra is ráültetni egy-egy próbakörre, majd a tapasztalatokról kérdeztük őket.
A vásárlók számos alkalommal döntöttek a LYNX márka mellett, mert a termék meggyőzte Őket, illetve az általunk elmondott előnyöket is megtapasztalták.
Az első szervizek alkalmával is arról számoltak be, hogy megbízható kétkerekű útitársat választottak, és bátran ajánlják mások részére is.
Célunk a 2020-as évre is hasonlóan lendületes eladások, értékesítések és a termék ismertté tétele, LYNX kerékpár márka építése. Az UNO kerékpárszaküzlet termék kínálatában megtalálható lesz kiemelt helyen a LYNX kerékpár paletta.”

UNO Autó-Motorosbolt – Kerékpárszaküzlet, szerviz Mosonmagyaróvár
Kerékpárosbaráti üdvözlettel: Kulacs Zoltán

A Viktor Motor Kft 2000-ben kezdte meg a működését azzal a szándékkal, hogy a kiskőrösi és a környező települések lakosainak igényeit a lehető legjobban elégítse ki ebben a szegmensben.
Azért is döntöttünk a Moped 91 Kft mellett, mint fő beszállítónk mivel egy olyan nagykereskedésre volt szükségünk, ahol megfelelő mennyiségű és minőségű alkatrész áll rendelkezésre és a választékból sincs hiány. Amellett, hogy a szállítási határidők rendre bevannak tartva, telefonos segítségnyújtásban is készségesen állnak rendelkezésünkre. Immár 20 éve foglalkozunk kerékpárok, és alkatrészei forgalmazásával, és szervizelésével.
Kínálatunkban megtalálhatók Merida, Gepida, KTM, Kellys, és Montana kerékpárok. Üzletünkben nagy és minőségi árukészlettel várjuk vásárlóinkat, emellett lehetőség van kerékpár és kerékpárszállító bérlésre is.
Mikor a Moped 91 Kft kínálatában megjelentek a Lynx kerékpárok, azonnal láttuk benne a lehetőséget, hogy egy jó termékről van szó aminek sikere lesz az üzletünkben. Divatos színek, trendi megjelenés és megfelelő ár érték arány teszi eladhatóvá a kerékpárokat. Be is igazolódott az elképzelésünk, hiszen mikor elkezdődött a kerékpáros szezon igen szép számban tudtuk értékesíteni a bicajokat, annak ellenére, hogy egy új kerékpár márkáról van szó.
Mivel még csak most indul be igazán a bringaszezon reményeink szerint ezek a számok folyamatosan emelkedni fognak, ahogyan egyre többen ismerik meg a Lynx kerékpárokat.

Viktor Motor Kft Kiskőrős

Hogyan lehetek tagja, forgalmazója a hálózatnak?

Egy többlépcsős folyamatról beszélünk, melynek első lépését egy űrlap kitöltésével kezdheted meg! A kitöltés után munkatársaink a megadott elérhetőségek egyikén 72 órán belül felveszik veled a kapcsolatot, hogy minden további a folyamathoz kapcsolódó kérdést ismertessen a hálózati tagság előtt.