Skip to content

Gravel


GRAVEL GUMIABRONCS, HOGY BÁRHOVÁ ELJUSS, ÉS BÁRMIT ELÉRHESS!

gravel

A gravel kerékpárok sokrétűbbek az országúti kerékpároknál, és gyorsabbak a hegyikerékpároknál. A gyakran „kalandkerékpárnak” nevezett típus érdekes opció mindazoknak, akik kedvelik mind a közúti, mind az off-road tekerést.

Tökéletes választás a több és nagyobb kalandot kereső gravel kerékpárosoknak, akik elvágynak a nyüzsgő városok kitaposott útjairól vagy próbára tennék kerékpárjukat az aszfalton.

A betonutaktól a kavicsos utakig, sőt, a füves felületektől a laza földrétegig.

Maximális kiélvezésükhöz speciális abroncsokra van szükség, amelyek bármilyen tereppel megbirkóznak

egyedi fejlesztés

A Vredestein vadonatúj gumiabroncsot fejlesztett ki a gravel kerékpártípushoz. A Vredestein Aventura névre keresztelt gumiabroncs tökéletes választás lehet.

AVENTURA

Az Aventura láncolt központi része optimális fogást és kis gördülési ellenállást biztosít.

Az egymásba kapcsolódó vállbordák stabilitást biztosítanak a lekerekített sarkaknál, és kiváló visszajelzést adnak. A háromszögletű bordák számos különböző felülethez alkalmazkodnak, így a betonutaktól a kavicsos utakig, sőt, fűben és laza földrétegen is jól tapadnak.

Az Aventura 120 TPI-s szövetváza alacsony gördülési ellenállást és kivételes kényelmet biztosít számos körülmény között.

TÖMLŐ NÉLKÜLI HASZNÁLAT

Az Aventura „Tubeless Ready” (TLR), vagyis tömlő nélküli, használatra kész változatban kapható, bár a kerékpárosok választhatják a szabványos tömlős kialakítást is. A Vredestein beépítette a már bizonyított, Sportex Protection Layer (SPL) védőréteg nevű defekt elleni védelmét is, amely a TLR beállítással együtt minimálisra csökkenti a defekt kockázatát.
A cső nélküli, használatra kész változat tovább csökkenti a gördülési ellenállást, nagyobb kényelmet és tapadást, valamint maximális defekt elleni védelmet jelent. A cső nélküli használat megkönnyíti a gumiabroncs deformációját, javítja a laza talajon és a nem kövezett úton való tapadást. 

TriComp technológia

A Vredestein a gravel kerékpároknál is beveti a már bizonyított TriComp technológiáját, mivel az Aventura közép- és vállmintázata több különböző anyagból áll. A láncolt központi rész keveréke alacsony gördülési ellenállást tesz lehetővé, míg a vállbordák lágyabbak, hogy kanyarodás közben jobban tapadjanak. Ez lényeges szerepet játszik abban, hogy valóban „univerzális kerékpármodell” szülessen. A gumiabroncs két méretben és két színkombinációban kapható: 38-622 és 44-622, illetve fekete/fekete vagy retro fekete/átlátszó.